top of page

Behåll din inre 8-åring!

Testa att dra fingret längs med bokryggarna.

Som den här ungen gjorde.


Jag är i 8-års-åldern. Somrarna tillbringades på landet i Småland, med flytväst, fiske och försök att spela på grässtrå.

Och så böcker naturligtvis.

En gång i veckan åkte vi till biblioteket i Tingsryd. Kommer ihåg tystnaden där inne, lukten, möblerna. Framförallt kommer jag ihåg känslan när jag sakta drog fingret längs med bokryggarnas långa rader. Vad vill jag läsa? Någon serie? Eller en bok som jag hört talas om och som verkar spännande? Och så hem med den fyllda kassen. Börja läsa, bli överraskad, känna pirret i hjärtat och magen.

Ur en 8-årings perspektiv.

I arbetet med utveckling av Inputs.se inser jag plötsligt likheten när jag klickar på Tjuvtitta och massor av Inputs kommer upp på skärmen. Det är ju precis som att gå på bibblan och dra fingret längs med bokryggarna!

Frågorna som dyker upp i huvudet är lite mer sofistikerade, men ändå i grunden samma. Vad behöver jag? Vad gör mig till en bättre företagare och vad får hjärtat att lyfta? Vill jag ha Inputs inom olika områden eller vill jag plocka ihop ett tema där Inputsen hänger ihop?

Jag bestämmer mig för att låta 8-åringen hänga kvar i minnet i fortsatt arbete med Inputs, För att aldrig någonsin glömma att ny kunskap och aktiva val behövs på alla platser i livet. Både för resultat och mening. Det är viktigt.


/Gunnel Göransson, medgrundare och specialist InputsGunnel 8 år.


35 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page