top of page

Nicholas Murigu

• Unik • Utvecklande • Drivkraftig

Nicholas Murigu
Vector_peach.png

Nicholas är fantastisk på att realisera visioner. En dröm, en idé, ett mål, definiera det och skapa den enkla vägen dit. Sen ska det utföras. Strategier och planer är viktigt men action beats talent 365 dagar om året.

Nicholas vision efter ingenjörsstudier inom management och innovation, var att bidra till en positiv förändring i världen. Han var medgrundare till Sveriges första co-workingspace utanför storstadsregionerna och har sedan 2015 drivit projekt och aktiviteter i 15 länder. Enbart sedan 2020 har han varit med och lyft 60-talet organisationer och entreprenörer.

Specialist inom entreprenörskap enligt bl.a Nordiska Ministerrådet, erfaren och kompetent inom digital marknadsföring enligt bl.a Google Academy.
En tokis enligt sin lilla dotter.

Ödmjukhet, viljan att lära, se enkelhet, utför det lilla omsorgsfullt och helheten ordnar sig. Det är några av hans värderingar. Och att ha roligt på vägen så klart.

Nicolaus Inputs och insatser är relevanta när du vill lyfta på skygglapparna och känner dig redo att greppa tag i möjligheterna som finns, eller behöver skapas.

Träffas genom följande Inputs

Logo_peach.png

Bollplank om affärsutveckling

Logo_peach.png

Internationalisering for beginners

Logo_peach.png

Postpandemisk digital marknads-föring

bottom of page